WordPress cursussen in heel Noord-Brabant

WordPress cursus uitgebreid

De WordPress cursus uitgebreid is op maat en op locatie in Noord-Brabant en kan aan een of meerdere mensen binnen het bedrijf of thuis worden gegeven. De reden dat ik uitsluitend maatwerk aan bied en geen groepscursussen is omdat een cursus in groepsverband met vreemde mensen die allemaal iets anders willen simpelweg niet efficiënt is. Er wordt te veel tijd verloren aan vragen of wensen behandelen die niet voor iedereen interessant zijn.

Voor wie is deze cursus geschikt?

 • Heb je nog geen WordPress website en wil je leren hoe je zelfstandig een complete professionele website op kunt bouwen dan is de WordPress cursus uitgebreid perfect voor je.
 • De WordPress cursus uitgebreid is ook interessant als je al een bestaande wordpress site hebt die je volledig wil ombouwen naar bijvoorbeeld een nieuw theme.

Wat gaan we doen?

We gaan samen in een dag een professionele WordPress website op bouwen met behulp van een premium Themeforest theme. Een goede theme kiezen is zeer belangrijk en het halve werk. Ik adviseer hier graag over. Tijdens het opbouwen van je nieuwe website leer je hoe WordPress is elkaar steekt en hoe het theme werkt. Hoe menu’s werken, pagina’s, blog, widgets, sliders, theme options, plugins, portfolio etc etc. Er zijn enorm veel mogelijkheden.

We beginnen met een leeg canvas en delen de site in zoals jij graag wil en met alle mogelijkheden die door het gekozen theme wordt geboden. Natuurlijk kijken we ook naar updates en backups om de site veilig te houden.

De doelstelling is om een complete kant-en-klare professionele website te bouwen.

Voortraject

Om goed voorbereid te zijn is een kort voortraject nodig. Mijn voorkeur gaat uit dat we even telefonisch contact hebben zodat we alles even kunnen doornemen.

Andere Opties

 • Je kan ook kiezen voor de cursus basis. Deze is geschikt als nog geen volledige site wilt opbouwen maar gewoon de basis van WordPress wil leren of wil leren hoe je je eigen site kan aanpassen.
 • Wil je zelf niet leren hoe WordPress werkt maar wil je wel een nieuwe website. Dan kan je de website ook volledig door Deschdesign laten bouwen.

Kosten

De kosten van de WordPress cursus uitgebreid zijn €259,- ex btw. Daarnaast komt er km vergoeding bij.

Vragen

Bel voor meer informatie dennis op 06- 5200 8900. Of vul het contact formulier in onderaan deze pagina.

Eventuele mogelijkheden

 • Pagina’s

 • Berichten

 • Blog

 • Portfolio

 • Contact formulier

 • SEO plugin

 • Responsive

 • Sliders

 • Fotogalerij

 • PDF

 • Meertalig

 • Footer

 • Backup plugin

Klant tevredenheid

Voor ons bedrijf Bouwen en Verbouwen in brabant heeft dennis een super website gemaakt.. alles erop en eraan.. zelfs het logo heeft hij gemaakt.

We zijn er super blij mee.. ook de hulp erna is top… wij zijn erg tevreden…

Bedankt Dennis

E van Kessel

Ik ben een startende fotograaf en wilde om mijn werk meer bekendheid te geven een eigen website beginnen. Ik ben via MP terecht gekomen bij Dennis en hier heb ik geen seconde spijt van gehad. Het mooiste van Dennis vind ik nog steeds hoe hij precies aanvoelt van wat ik wilde. Weinig woorden nodig.
De kontakten tijdens het bouwen van de site zijn geweldig, snelle reactie’s op al mijn vragen en altijd klaar staan om te helpen.

Een grote aanrader voor mensen die een website willen laten bouwen.

Dank je wel Dennis!

Mirjam

Was voor mijn zonweringsbedrijf al heel lang naar iemand op zoek die een website kon bouwen zoals ik het voor ogen had. Via een kennis werd ik in kontakt gebracht met Dennis.

Na 1 gesprek te hebben uitgelegd wat ik wilde heeft hij een prachtige website gemaakt. En wat ik ook belangrijk vind is de nazorg. gewoon in een woord “Perfect”.

Nogmaals bedankt voor de mooie Website.

Hans Janssen

We moeten regelmatig nieuwe sites hebben voor nieuwe producten. Tot voorheen lieten we die maken. Mijn wens was dat enkele werknemers binnen ons bedrijf zelfstandig de sites konden maken. Daarom een cursus ingepland voor 2 mensen. Ik ben heel tevreden met het resultaat en wat ze hebben geleerd.

Jeffrey Verbeet

Ik ben ZZP’er en wilde voor mijn bedrijfje zelf een website bouwen in wordpress.  Eerst zelf geprobeerd maar dat is toch wat moeilijker dan men altijd zegt. Daarom hulp gezocht en ben ik via een kennis bij dennis terecht gekomen en afspraken gemaakt. Hij is bij mij op kantoor langs gekomen en we hebben samen een geweldige website gemaakt. precies zoals ik wilde. En ik weet nu hoe ik hem zelf kan aanpassen. Helemaal top!

Marlies van Oostveen

Deschdesign heeft voor ons een website ontworpen en operationeel gemaakt. alles conform afspraak, met name de tijdsplanning en de afgesproken prijs.
Verder heeft Dennis een enorme toegevoegde waarde geleverd door snel te reageren en vele goede tips te geven.Wij zijn trots op het resultaat en krijgen erg veel leuke en positieve reacties van klanten en relaties.

Guus de Leeuw

Heb een site laten maken bij een andere webdesigner maar daar kreeg ik geen uitleg voor als ik iets wilde aanpassen. Dat zou hij wel doen terwijl ik het zelf wilde leren. Via Google gezocht en heb Dennis gevonden die hier een ochtend is gekomen.
We hebben samen de hele site doorgelopen en hij heeft me fijn uitgelegd hoe alles werkt. Nu kan ik alles zelf aanpassen. Bedankt Dennis

Bram

Dennis van DeschDesign heeft voor mij een website gemaakt, waar ik erg tervreden over ben. En ook het proces om daar te komen: Dennis luistert goed naar je wensen, denkt mee, werkt snel en houdt zich aan zijn afspraken.
Na oplevering van de website heeft hij bij ons thuis een ‘miniworkshop’ gegeven waardoor ik in principe zelf mijn website kan onderhouden.
Heb je een website nodig in WordPress en zelf niet de tijd en experstise in huis om die te bouwen…Dennis heeft die wel. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Petra van den Berg

Via een relatie ben ik in contact gebracht met Dennis. Hij heeft uitstekend werk geleverd. Alle communicatie van opdracht en uitvoering hebben wij via de mail gedaan – dit ging prima; kost geen overbodige tijd en blijkt heel effectief.
Dennis is altijd bereikbaar en werkt snel. Hij blijkt zeer goed de mogelijkheden van WordPress te kennen.

Hele goede verhouding van prijs / kwaliteit.

Robert van der Vossen

Contact info

Deschdesign
Jan Cellierslaan 12
5642 NS Eindhoven