WordPress cursussen in heel Noord-Brabant

WordPress website

Ik bouw websites uitsluitend met WordPress. Dit heeft velen voordelen. Zo is het bijvoorbeeld eenvoudig om in de toekomst zelfstandig foto’s en tekst aan te passen. Of nieuwe pagina’s toe te voegen of zelfs andere structurele aanpassingen te doen. Kortom, zeer flexibel. En de sites zijn altijd responsive zodat hij goed leesbaar is op pc, mac, tablet of smartphone. Tevens zal de site goed worden opgepikt door google.

Een professionele unieke WordPress site van 5 pagina’s heb je al vanaf €599,- ex btw.

  • Responsive – De website zal ook goed te bekijken zijn op tablet of smartphone

  • Snel – Binnen een week wordt de site opgeleverd nadat ik alle materialen hebben ontvangen

  • Google – WordPress sites worden goed gevonden door Google en andere zoekmachines

  • Betaalbaar – Vanaf € 599,- heb je al een professionele WordPress site

  • Social media – Twitter, Facebook en Linkedin icons kunnen worden geïntegreerd

  • Support – Ook in de toekomst wordt support geboden indien gewenst

  • Gebruiksvriendelijkheid – Eenvoudig zelf foto’s en teksten aan passen

Klant tevredenheid

Deschdesign heeft voor ons een website ontworpen en operationeel gemaakt. alles conform afspraak, met name de tijdsplanning en de afgesproken prijs.
Verder heeft Dennis een enorme toegevoegde waarde geleverd door snel te reageren en vele goede tips te geven.Wij zijn trots op het resultaat en krijgen erg veel leuke en positieve reacties van klanten en relaties.

Guus de Leeuw

Dennis van DeschDesign heeft voor mij een website gemaakt, waar ik erg tervreden over ben. En ook het proces om daar te komen: Dennis luistert goed naar je wensen, denkt mee, werkt snel en houdt zich aan zijn afspraken.
Na oplevering van de website heeft hij bij ons thuis een ‘miniworkshop’ gegeven waardoor ik in principe zelf mijn website kan onderhouden.
Heb je een website nodig in WordPress en zelf niet de tijd en experstise in huis om die te bouwen…Dennis heeft die wel. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Petra van den Berg

Ik ben ZZP’er en wilde voor mijn bedrijfje zelf een website bouwen in wordpress.  Eerst zelf geprobeerd maar dat is toch wat moeilijker dan men altijd zegt. Daarom hulp gezocht en ben ik via een kennis bij dennis terecht gekomen en afspraken gemaakt. Hij is bij mij op kantoor langs gekomen en we hebben samen een geweldige website gemaakt. precies zoals ik wilde. En ik weet nu hoe ik hem zelf kan aanpassen. Helemaal top!

Marlies van Oostveen

Heb een site laten maken bij een andere webdesigner maar daar kreeg ik geen uitleg voor als ik iets wilde aanpassen. Dat zou hij wel doen terwijl ik het zelf wilde leren. Via Google gezocht en heb Dennis gevonden die hier een ochtend is gekomen.
We hebben samen de hele site doorgelopen en hij heeft me fijn uitgelegd hoe alles werkt. Nu kan ik alles zelf aanpassen. Bedankt Dennis

Bram

We moeten regelmatig nieuwe sites hebben voor nieuwe producten. Tot voorheen lieten we die maken. Mijn wens was dat enkele werknemers binnen ons bedrijf zelfstandig de sites konden maken. Daarom een cursus ingepland voor 2 mensen. Ik ben heel tevreden met het resultaat en wat ze hebben geleerd.

Jeffrey Verbeet

Was voor mijn zonweringsbedrijf al heel lang naar iemand op zoek die een website kon bouwen zoals ik het voor ogen had. Via een kennis werd ik in kontakt gebracht met Dennis.

Na 1 gesprek te hebben uitgelegd wat ik wilde heeft hij een prachtige website gemaakt. En wat ik ook belangrijk vind is de nazorg. gewoon in een woord “Perfect”.

Nogmaals bedankt voor de mooie Website.

Hans Janssen

Via een relatie ben ik in contact gebracht met Dennis. Hij heeft uitstekend werk geleverd. Alle communicatie van opdracht en uitvoering hebben wij via de mail gedaan – dit ging prima; kost geen overbodige tijd en blijkt heel effectief.
Dennis is altijd bereikbaar en werkt snel. Hij blijkt zeer goed de mogelijkheden van WordPress te kennen.

Hele goede verhouding van prijs / kwaliteit.

Robert van der Vossen

Voor ons bedrijf Bouwen en Verbouwen in brabant heeft dennis een super website gemaakt.. alles erop en eraan.. zelfs het logo heeft hij gemaakt.

We zijn er super blij mee.. ook de hulp erna is top… wij zijn erg tevreden…

Bedankt Dennis

E van Kessel

Ik ben een startende fotograaf en wilde om mijn werk meer bekendheid te geven een eigen website beginnen. Ik ben via MP terecht gekomen bij Dennis en hier heb ik geen seconde spijt van gehad. Het mooiste van Dennis vind ik nog steeds hoe hij precies aanvoelt van wat ik wilde. Weinig woorden nodig.
De kontakten tijdens het bouwen van de site zijn geweldig, snelle reactie’s op al mijn vragen en altijd klaar staan om te helpen.

Een grote aanrader voor mensen die een website willen laten bouwen.

Dank je wel Dennis!

Mirjam

Contact info

Deschdesign
Jan Cellierslaan 12
5642 NS Eindhoven