WordPress cursussen in heel Noord-Brabant

WordPress cursus basis

De WordPress cursus basis is op maat en op locatie, dus gewoon bij je thuis of op kantoor. Tijdens de WordPress cursus basis gaan we de belangrijkste instellingen, mogelijkheden en opties bekijken. Daarnaast is er tijd om specifieke wensen te behandelen. Meestal hebben klanten wel een lijstje klaar met punten waar ze meer over willen weten. We gaan het dagdeel wel dusdanig indelen zodat we al je gewenste leerdoelen of aanpassingen op de website gaan behandelen. Elke cursist heeft namelijk andere leerwensen. Daarom werk ik ook niet in groepsverband met onbekende mensen die allemaal iets anders willen. Is gewoon niet efficiënt.
wordpress cursus

 Voor wie is deze cursus geschikt?

 • De WordPress cursus basis is onder andere geschikt voor mensen die nog geen site hebben en de basis willen leren van WordPress en de mogelijkheden die het te bieden heeft. In de rechterkolom staan een aantal onderwerpen die we onder andere kunnen behandelen.
 • Daarnaast is de WordPress cursus basis geschikt als je al een WordPress site hebt, en je wil leren hoe je zelfstandig aanpassingen kunt doen op de site maar nu nog niet goed weet hoe WordPress en het gebruikte theme werkt.
 • Of wellicht ligt er een lijstje klaar met dingen die anders moeten op de site en wil je deze samen gaan uitvoeren zodat je ziet hoe het precies werkt zodat je dat in de toekomst zelf kan doen.

Kosten

De WordPress cursus basis is een dagdeel en kost €169,- ex btw. Daarnaast komt er km vergoeding bij.

Andere Opties

 • Je kan ook kiezen voor de cursus uitgebreid. Deze is geschikter als je nog geen site hebt en in een dag samen een professionele website op wilt bouwen.
 • Wil je zelf niet leren hoe WordPress werkt maar wil je wel een nieuwe website. Dan kan je de website ook volledig door Deschdesign laten bouwen.

Vragen

Bel voor meer informatie dennis op 06- 5200 8900. Of vul het contact formulier in onderaan deze pagina.

Eventuele onderwerpen

 • Domein en hosting

 • Themes

 • Plugins

 • Instellingen

 • Pagina’s

 • Berichten

 • Blog

 • Portfolio

 • Menu

 • Theme options

 • Widgets

 • FTP

 • Themeforest

 • SEO

 • SEA

Klant tevredenheid

Was voor mijn zonweringsbedrijf al heel lang naar iemand op zoek die een website kon bouwen zoals ik het voor ogen had. Via een kennis werd ik in kontakt gebracht met Dennis.

Na 1 gesprek te hebben uitgelegd wat ik wilde heeft hij een prachtige website gemaakt. En wat ik ook belangrijk vind is de nazorg. gewoon in een woord “Perfect”.

Nogmaals bedankt voor de mooie Website.

Hans Janssen

Dennis van DeschDesign heeft voor mij een website gemaakt, waar ik erg tervreden over ben. En ook het proces om daar te komen: Dennis luistert goed naar je wensen, denkt mee, werkt snel en houdt zich aan zijn afspraken.
Na oplevering van de website heeft hij bij ons thuis een ‘miniworkshop’ gegeven waardoor ik in principe zelf mijn website kan onderhouden.
Heb je een website nodig in WordPress en zelf niet de tijd en experstise in huis om die te bouwen…Dennis heeft die wel. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Petra van den Berg

Heb een site laten maken bij een andere webdesigner maar daar kreeg ik geen uitleg voor als ik iets wilde aanpassen. Dat zou hij wel doen terwijl ik het zelf wilde leren. Via Google gezocht en heb Dennis gevonden die hier een ochtend is gekomen.
We hebben samen de hele site doorgelopen en hij heeft me fijn uitgelegd hoe alles werkt. Nu kan ik alles zelf aanpassen. Bedankt Dennis

Bram

Via een relatie ben ik in contact gebracht met Dennis. Hij heeft uitstekend werk geleverd. Alle communicatie van opdracht en uitvoering hebben wij via de mail gedaan – dit ging prima; kost geen overbodige tijd en blijkt heel effectief.
Dennis is altijd bereikbaar en werkt snel. Hij blijkt zeer goed de mogelijkheden van WordPress te kennen.

Hele goede verhouding van prijs / kwaliteit.

Robert van der Vossen

Voor ons bedrijf Bouwen en Verbouwen in brabant heeft dennis een super website gemaakt.. alles erop en eraan.. zelfs het logo heeft hij gemaakt.

We zijn er super blij mee.. ook de hulp erna is top… wij zijn erg tevreden…

Bedankt Dennis

E van Kessel

Ik ben ZZP’er en wilde voor mijn bedrijfje zelf een website bouwen in wordpress.  Eerst zelf geprobeerd maar dat is toch wat moeilijker dan men altijd zegt. Daarom hulp gezocht en ben ik via een kennis bij dennis terecht gekomen en afspraken gemaakt. Hij is bij mij op kantoor langs gekomen en we hebben samen een geweldige website gemaakt. precies zoals ik wilde. En ik weet nu hoe ik hem zelf kan aanpassen. Helemaal top!

Marlies van Oostveen

Ik ben een startende fotograaf en wilde om mijn werk meer bekendheid te geven een eigen website beginnen. Ik ben via MP terecht gekomen bij Dennis en hier heb ik geen seconde spijt van gehad. Het mooiste van Dennis vind ik nog steeds hoe hij precies aanvoelt van wat ik wilde. Weinig woorden nodig.
De kontakten tijdens het bouwen van de site zijn geweldig, snelle reactie’s op al mijn vragen en altijd klaar staan om te helpen.

Een grote aanrader voor mensen die een website willen laten bouwen.

Dank je wel Dennis!

Mirjam

We moeten regelmatig nieuwe sites hebben voor nieuwe producten. Tot voorheen lieten we die maken. Mijn wens was dat enkele werknemers binnen ons bedrijf zelfstandig de sites konden maken. Daarom een cursus ingepland voor 2 mensen. Ik ben heel tevreden met het resultaat en wat ze hebben geleerd.

Jeffrey Verbeet

Deschdesign heeft voor ons een website ontworpen en operationeel gemaakt. alles conform afspraak, met name de tijdsplanning en de afgesproken prijs.
Verder heeft Dennis een enorme toegevoegde waarde geleverd door snel te reageren en vele goede tips te geven.Wij zijn trots op het resultaat en krijgen erg veel leuke en positieve reacties van klanten en relaties.

Guus de Leeuw

Contact info

Deschdesign
Jan Cellierslaan 12
5642 NS Eindhoven